TULOSSA!

In Haastattelu, Tulossa by Juha Laulumaa0 Comments

Kävin jututtamassa näitä reiluja parikymppisiä miehenalkuja Skiexpossa. Haastattelu julkaistaan pian!

Aloin sitte kavereitten kans laskemaan ekaa kertaa telemarkkia, iskin päätä seinään kaks viikkoa Levin rinteissä ja kaaduin PALJON eteenpäin. Ostin myös kaverilta loppujen lopuksi halvalla oman monon, korkea muovimono jonka koko oli 45 ja oma jalka oli 40. Mie menin sitte Leville SM-kisoihin ja taisin olla sakkokuningas, sain 35 sakkoa, kun portteja oli 37.”

– Jani Johansen

Kun äiti oli retkeilyksekuksella töissä nii turistit oli tullu huutelemaan että joku hullu ukko vetää tuolla moottorikelekalla poikaa Stigalla. Äiti oli sanonu että joo, se on minun poika. Ensimmäisllä tellukamoilla kinkkasin keväällä shortsit jalassa haarakäyntiä ylös alas tunturia ja vetelin siellä. Jossain vaiheessa tietysti tuli kaatuiltua ja joka paikka oli ihan veressä.

– Antte Lauhamaa

Add

Leave a Comment